colinskinwear

colinskinwear.nl

Windscherm terras was dekkend

Ik ging een kleine markt onderzoek houden, ik open namelijk over drie maanden mijn horeca zaak en was nu bezig met een windscherm terras. Omdat het tamelijk veel waait op het terras bij mij – ik zit tussen hoge gebouwen – wist ik meteen dat het belangrijk was om een goed windscherm terras te hebben. Maar waar moest ik beginnen met zoeken? Ik besloot de praktijk maar in te gaan en ging naar verschillende zaken die een windscherm terras hadden. Ik kwam al snel uit bij een goede zaak met een uitstekende windscherm terras. Ik vroeg waar ze die vandaan haalde en kreeg al gelijk een leuk gesprek met de eigenaar over de horeca. Hij was erg vriendelijk en we konden het open over zaken hebben, we hebben zelfs al een soort samenwerking besproken, met bepaalde evenementen. Dit is natuurlijk een leuk meevallertje wanneer je op markt onderzoek uit gaat. Ook ben ik direct met de leverancier van het windscherm terras in zee gegaan, om voor mijn terras ook een geschikte en dekkende scherm te vinden. Het is nu nog even flink aanpoten, er moet nog van alles gebeuren, maar ik kan niet wachten tot ik open ga, zoveel werk en dan eindelijk echt aan de slag. Ik ben benieuwd en heb een grote motivatie. terras zonnescherm