colinskinwear

colinskinwear.nl

Toegangscontrole

sluitsysteem-1

In gebouwen met veel verschillende ruimtes, afdelingen of verdiepingen zoals kantoorruimtes, vakantieparken of appartementen biedt een toegangscontrole systeem uitkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen een toegangscontrole systeem.

Toegangscontrole met sleutels

Een toegangscontrole systeem kan gemaakt worden met cilindersloten, op deze manier kunnen de deuren geopend worden met sleutels. Hierin kan je zelf bepalen welke sleutels welke deuren open kunnen maken. Zo zijn er hoofdsleutels, die op elke deur passen (een zogenoemde “loper”), sleutels voor bijvoorbeeld gebouw 1 en gebouw 2 en sleutels voor verschillende deuren binnen de gebouwen sleutels. Met een sleutelplan kan precies samenstellen welke sleutels welke deuren kunnen openen.

Toegangscontrole met elektronische sloten

Als je een stapje extra wilt gaan in toegangscontrole dan kan je een heel mooi systeem maken met elektronische sloten. Elektronische sloten zijn natuurlijk niet alleen super trendy maar ze zorgen ook voor een hoop gemak. Bij verlies van sleutels kunnen de digitale sleutels gemakkelijk uit het systeem gehaald worden, bepaal gemakkelijk wie en waar naar binnen mag en registreer wie, waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit zijn nog maar een paar van de gemakken van toegangscontrole met elektronische sloten.

Toegangscontrole met sleutels en elektronische sleutels

Het is ook mogelijk om een toegangssysteem op te zetten met een combinatie van normale sleutels en digitale sleutels.

Oftewel, de mogelijkheden van toegangscontrole is eindeloos!