colinskinwear

colinskinwear.nl

Steigerhouten meubels maken als werk.

steigerhouten meubels maken

Ik heb altijd bewondering voor mensen die zo handig zijn en het aandurven om zelf meubels te gaan maken. Zo heb ik een vriendin die werkelijk alles zelf maakt. Laatst heeft ze een kastenwand van steigerhouten planken gemaakt die precies in de uitbouw van haar woning past. Zo op maat dat er geen speld tussen te krijgen is, maar dan letterlijk. Heel knap van haar. Nu vertelde ze haar geheim dat ze graag samen met vrienden steigerhouten meubels maken. Ze doet dit samen met een paar vrienden en dan verkopen ze de meubels op internet. Heel erg handig en slim natuurlijk. Niet iedereen kan dat en er is duidelijk een markt voor. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze maken het.

Steigerhouten meubels maken is niet alleen leuk maar het is ook tijdloos. Meestal denkt men aan meubels voor in de tuin maar je kunt het ook goed gebruiken voor binnen. Het is tijdloos en je kunt het desnoods verven in elke kleur die je maar leuk vindt. Ik ben er helemaal weg van en denk er sterk over na om er ook maar mee te beginnen. Ik begin met iets eenvoudigs als een kapstok en dan kan ik altijd verder met een tafel. Via Blok 62 heeft mijn vriendin een pakket gekocht waar allemaal bouwtekeningen instaan en het omvat allerlei verschillende producten, van meubels tot klimrekken. Ik denk dat ik dit pakket ook maar ga aanschaffen. Het schijnt de moeite waard te zijn.