colinskinwear

colinskinwear.nl

Rozen bestellen voor iemand anders

Je wilt rozen bestellen, maar je weet niet zo goed wat voor boeket er bij jou en de ontvanger van de rozen past? Ze zeggen altijd “het gaat om het idee”, maar je wilt eigenlijk het liefst dat de ontvanger je cadeau ook echt mooi vind, toch? Hier een aantal tips zodat jij de rozen besteld, waar de ontvanger echt blij mee zal zijn!

De kleur van de rozen

De ontvanger van de rozen is natuurlijk het allerbelangrijkst. Is het een goede vriendin of collega? Dan zijn rode rozen misschien niet de juiste keuze voor jou. Je wilt misschien niet impliceren dat je verliefd bent, want dat is wel waar rode rozen voor staan. Je kunt dan beter roze of witte rozen bestellen. Ook kun je kijken naar een kleur die veel bij de ontvanger terug komt in het interieur. Als je hier totaal niet uitkomt, of je meerdere kleuren bij de ontvanger vind passen, kun je het beste gaan voor een boeket rozen met meerdere kleuren, je kunt altijd een gemengd boeket rozen bestellen!

Personaliseer je rozenboeket

Gaat het om een verjaardag of een jubileum? Dan is het altijd een goed idee om het aantal jaren in aantal rozen te geven. Je kunt zelf een aantal rozen kiezen dat je wilt bestellen, per kleur! Zo maak jij jouw boeket rozen persoonlijk en origineel. Tip: een witte roos in het midden van het boeket staat symbool voor een nieuw begin of het nieuwe (levens)jaar dat de ontvanger in gaat! Zo kun je jouw boeket rozen helemaal zelf samenstellen, zodat het bij de ontvanger past!

Rozen bestellen voor iemand doe je eenvoudig online, ontvang de factuur in je mailbox, schrijf een persoonlijk kaartje of neem een videoboodschap op. Kies een kleur die bij de gelegenheid of de ontvanger past en kies je aantal rozen, wanneer dit mogelijk is bij je gelegenheid. Bestel het boeket waar de ontvanger echt blij mee is!