colinskinwear

colinskinwear.nl

Passende meubels in je interieur

grijze hoekbank

Je bent al een tijd van plan om een verandering te voeren. En wel in je interieur. Waar moet je als eerst op letten? Moet mijn grijze hoekbank matchen met de kleuren op de muur of juist met de vloer? Wat is handig om als eerst aan te pakken?

Om te beginnen bedenk je wat voor een soort stijl interieur je wilt. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende stijlen. Het lijkt wel of er met de jaren steeds meer stijlen bij komen. Denk aan landelijk en sober, modern of Scandinavisch. Misschien is een industriële stijl juist wel helemaal jouw ding. Smaken verschillen maar gelukkig is er voor ieder wat wils.

grijze hoekbank

Zo blijft een landelijke en sobere stijl vrij eenvoudig met rustige en eentonige kleuren. Zowel muur als vloer blijft rustig. Denk aan veel grijs met wit. Het moet zo onopvallend mogelijk en niet te veel poespas. Hierbij zou een landelijke grijze hoekbank perfect bij passen!

Ga je voor een moderne inrichting dan mag er over het algemeen wat meer kleur ingezet worden. Je kan er voor kiezen om de kleur op de muur wat rustiger te houden. en door een opvallende kleur voor je bank te kiezen maakt dat de eyecatcher van je interieur. Deze kleuren kan je ook weer terug laten komen in de accessoires zodat alles een geheel wordt.

Daarentegen heeft een Scandinavisch interieur weer hele lichte kleuren met strakke lijnen. Gebruik natuurlijke materialen als accessoires. Meubels met lichte kleuren zoals wit, grijs of lichtgrijs passen goed in dit interieur.

De stoere industriële stijl kent veel donkere kleuren met hout in de meubels. Denk aan zwarte stalen deuren en kozijnen en een lichte vloer met visgraat motief. Daarbij gebruikt men veel mangohouten meubels met staal er in verwerkt. Aardse kleuren zoals donkergroen, grijs, antraciet en okergeel gaan hier goed op als kleur voor een bank.

Belangrijk is dus om eert te weten voor welk soort interieur je gaat. Houd je in grote lijnen globaal aan in bovengenoemde en kies daarbij jouw gekozen kleur meubels uit. Nog belangrijker is dat jij je persoonlijke touch hier aan toe voegt. Dan kan het echt niet misgaan!