colinskinwear

colinskinwear.nl

Neem afscheid van die saaie systemen

leren plankdragers

Vaak worden ze nog wel herkend, de saaie systemen om een plank op te kunnen hangen aan de muur. Met de leren plankdragers van leren-handgreep.nl neem je voorgoed afscheid van deze systemen. De plankdragers van leer zijn namelijk een sieraad in ieder interieur, of je nu een klassiek houten interieur hebt of een strak modern zwart wit. Door de grote keuze van de kleuren, vind je altijd een passende kleur.

Verschillende breedtes

Bij een brede plank horen natuurlijk leren plankdragers welke wel in verhouding staan, bij een plank die smal is kun je werken met een mooie sierlijke smalle drager. Om de plank netjes op te hangen, zijn er in de webshop speciale schroeven beschikbaar met een decoratief uiterlijk. Op deze manier heb je niet alleen een decoratieve plank op de muur maar is deze ook perfect afgewerkt binnen je interieur. Ook voor een complete set inclusief steigerhouten plank ben je bij leren-handgreep.nl aan het juiste adres.

leren plankdragers

Soorten planken

Bij een modern interieur past een mooie strakke plank welke in naturel is uitgevoerd, maar leren plankdragers met een verouderd uiterlijk kun je ook gebruiken bij een wat ouder interieur. Met de kleur van de plankdragers kun je een beetje spelen, gewaagde combinaties maken het geheel wat spannender en staat altijd leuk binnen je interieur. De dragers kun je in elke ruimte gebruiken, zowel in de hal als het toilet staan de plankdragers zeer decoratief. Kijk snel naar de mogelijkheden in het assortiment van leren-handgreep.nl.