colinskinwear

colinskinwear.nl

Lekker bubbelen

huisje met jacuzzi

Of je nou in de zomer of in de winter op vakantie gaat, je hebt waarschijnlijk als doel om tot rust te komen. En wat helpt er nou het beste in dit geval, een bubbelbad natuurlijk! Gelukkig kun je in Nederland makkelijk een huisje met jacuzzi huren. Veel vakantieparken bieden deze aan en ze zijn het hele jaar door te gebruiken. Anders dan een dagje naar de spa heb je in zo’n huisje het bubbelbad helemaal voor jou alleen. Je hoeft hem dus met niemand te delen, hoogtes je partner of kinderen als je die besluit mee te nemen. Je kan dus helemaal zelf bepalen wanneer je erin springt. 

Romantische getaway

Ben je nu met z’n tweeën? Een knus vakantiehuisje met privé bubbelbad en sauna is natuurlijk hartstikke romantisch. Als je niet goed weet wat je moet boeken voor je volgende jubileum is dit een goede tip! Je hoeft geen andere mensen te zien, en de keuze voor een nachtelijke duik in de jacuzzi ligt helemaal aan jullie. 

huisje met jacuzzi

Of van twee naar vier?

Niet met z’n tweeën maar met z’n vieren? Een huisje met privé bubbelbad valt ook bij de kinderen zeker in goede smaak! Niets is heerlijker dan een beetje uitslapen en uit bed rollen naar de jacuzzi toe. Dit wordt zeker een gezellige familievakantie die nog vaak aan vrienden doorverteld gaat worden. 

Hebben jullie ideeën voor een grote familie vakantie met opa en oma, plus alle neefjes en nichtjes? Een groot huisje met jacuzzi en sauna zal iedereen enthousiast krijgen! Een weekje een grote bungalow huren met z’n allen zal de kosten ook aanzienlijk naar beneden brengen per persoon. De privé jacuzzi moet je dan wel met familie delen, maar dat klinkt veel beter dan met vreemde mensen! Kortom, voor een leuke vakantie hoef je dus echt het land niet uit.