colinskinwear

colinskinwear.nl

Klijn Online heeft alles voor de tuin

Klijn Online

Klijn Online is een bedrijf waar je diverse bestratingen voor de tuin kan kopen. Ruim 25 jaar geleden is deze passie begonnen en tot op de dag vandaag nog steeds een goed lopend bedrijf. Ramon Klijn is de oprichter van dit bedrijf. Hij heeft eerst jarenlang bij zijn ooms Jac Klijn en zonen bv  gewerkt. Vaak was dit in de schoolvakanties en andere vrije uurtjes. Na de nodige opleidingen te hebben afgerond en de nodige jaren ervaring hebben opgedaan, vond hij het tijd worden om een eigen bedrijf te gaan beginnen.

Vele mogelijkheden bij Klijn Online

Het mooie weer komt er weer aan en hierdoor gaan veel mensen hun tuinen opknappen. Vaak worden er nieuwe planten of gras gekocht. Echter voor de mensen die het meteen goed aan gaan pakken, daar is deze website zeker interessant voor. Want online is het mogelijk om zeer mooie terrasstenen, zand en zelfs speelzand voor in de zandbak te bestellen. Ook aan de bloemen en de plantjes is gedacht, want hiervoor zijn zeer mooie bloembakken te koop.

Omdat deze producten allemaal online te bestellen zijn, scheelt dit weer veel regelwerk. Vaak is het nodig om een aanhanger te gaan huren, wanneer je deze producten in een winkel gaat halen. Voor een vast bedrag van €75,- worden de producten al binnen 3 tot 5 werkdagen al geleverd.