colinskinwear

colinskinwear.nl

Kamerplanten aanbieding

Fleur het kantoor op met kamerplanten aanbiedingen van Tropic trees. Voor minder dan een tientje heb je al een aardige plant van een halve meter hoog, en voor iets meer hele bijzondere. De prijs maakt niet zo uit, groene planten in een kantoortuin verdien je terug. Planten zorgen voor minder afmeldingen van het werk en een betere productie. Zorg dus dat er planten in het kantoor zijn, en als je voor kamerplanten aanbiedingen kiest ben je niet te duur uit. Tropic trees heeft trouwens meer dan planten voor in het kantoor. Bij alles geldt dat de bomen en planten een lage prijs hebben dankzij eigen import.

Zorg dat je bedrijf uitstraling heeft

Naast de kamerplanten aanbieding in het kantoor, kun je via Tropic trees de tuin voor het bedrijf inrichten. De tuin is de entree, het visitekaartje van je bedrijf. In die tuin iets bijzonders, zoals een druif, of vijg, of olijf, maakt het bedrijf representatief. Ook voor de boompjes en planten die buiten kunnen geldt dat het eigen import is, dus bij Tropic trees betaal je nooit teveel. Tropic trees kan dus veel leveren, en dat scheelt tijd. In één bestelling kun je alles bestellen om een ‘groen’ kantoor te verkrijgen, en tegelijk de boompjes en planten voor de tuin.

Exotische bomen en planten die kunnen overleven in ons klimaat

Niet alle kamerplanten aanbieding zullen buiten kunnen staan. Integendeel, kamerplanten horen binnen te staan, maar veel planten en boompjes van Tropic trees kunnen het hele jaar door buiten staan. Dat zijn zogeheten winterharde bomen en planten die zelfs een koude winter overleven. Het is opvallend, want het zijn exotische planten en bomen, en toch geschikt voor ons klimaat. Tropic trees geeft voorlichting op de site welke boom of plant moeilijk te onderhouden is, welke niet, en welke exemplaren buiten kunnen staan of zelfs het hele jaar door buiten kunnen. Niet één kantoor hoeft saai te zijn dankzij kamerplanten aanbieding van Tropic trees.