colinskinwear

colinskinwear.nl

Huis bouwen op de sims

We hebben het vroeger allemaal wel is gedaan een huis bouwen op de sims. Dit is natuurlijk niet hoe het in het echte leven ook gaat maar je kunt wel lekker je creativiteit erin kwijt. Ook kun je realistisch een huis bouwen naar jouw smaak om te kijken of je het er echt mooi uit vind zien. Als je zelf het geld hebt om een nieuw huis te laten bouwen helemaal naar jouw wensen dan is de sims ideaal om te laten zien wat je wil voor jouw huis. Wat je vroeger dus alleen maar voor de lol deed kan nu nog wel nuttig zijn voor je nieuw huis.

Als je al een huis hebt

Als je al een huis hebt kun je deze ook nabouwen met de sims. Hoe leuk is het om je huis helemaal na te maken en misschien aan te passen wat je in het echt ook aan wil passen. Zo heb je al een soort vision board voor alle dingen die je aan je huis wil veranderen. Daarna kun je ook op gaan zoeken hoe duur het is wat je wil aanpassen aan je interieur of meubelen waarna je hiervoor ook kunt sparen. Daarnaast kun je het ook voor jezelf controleren of je de aanpassingen aan je huis na een tijdje ook nog wel zo leuk vindt. Het kan bijvoorbeeld ook een trend zijn dat je bijvoorbeeld een groene bank wilt maar als je het even in je sims huis hebt staan, het eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt.

Je creativiteit helemaal los laten gaan

Je hoeft natuurlijk niet alleen een huis bouwen op de sims omdat je een echt huis gaat bouwen of dat je je eigen huis wil aanpassen. Het kan natuurlijk ook geen kwaad om gewoon je creativiteit lekker te gebruiken en een huis te maken die er eigenlijk nooit gaat komen.