colinskinwear

colinskinwear.nl

Het haakanker is onmisbaar bij het bouwen van je spouwmuur

Als je bezig bent met het bouwen van een spouwmuur dan heb je een haakanker nodig. Een haakanker is een stalen anker waar een haakse kromming in zit. Deze gebruik je als verbinding tussen het dak en de spouwmuur, of als verbinding tussen de verdiepingsvloer en de spouwmuur. Je zult begrijpen dat het belangrijk is dat dit een stevige en veilige verbinding is. In de webshop van Bevestigingsexpert vind je ongetwijfeld een haakanker dat geschikt is voor jouw spouwmuurwerkzaamheden.  En misschien kom je nog wel meer handige bevestigingsmaterialen tegen. Want als je met een dergelijke klus bezig bent, ben je zeker nog niet klaar.

Het juiste haakanker

Je kunt bij Bevestigingsexpert kiezen uit verschillende mogelijkheden voor je haakanker. Ze zijn beschikbaar in verschillende diameters, namelijk 12, 16, of 24 millimeter. De lengtes van de haakankers lopen uiteen van 300, tot 400, of 500 millimeter. Het gebruikte materiaal is elektrolytisch verzinkt staal, dus je haakankers zullen waarschijnlijk langer meegaan dan de muur zelf. Let voor je bestelling wel goed op, want afhankelijk van het formaat zitten er andere hoeveelheden haakankers in de doos. Er zijn dozen van 10 stuks, maar ook van 25 stuks en van 40 stuks.

Zoals we hierboven al zeiden, je hebt vast nog wel wat meer bevestigingsmateriaal nodig. Kijk nog even verder in de webshop, want je kunt ook speciale kozijnschroeven kopen, die het plaatsen van de kozijnen aanzienlijk makkelijker zal maken. En als je nog Trespa wilt plaatsen, hebben ze de bijbehorende Trespaschroeven voor je. Deze zijn met schroefkop in de kleur van je plaat. Succes met het werk!