colinskinwear

colinskinwear.nl

Glasfolie zelf ontwerpen

Sinds kort heb ik er een leuke hobby bij en dat is glasfolie ontwerpen. Althans een model ontwerpen dat staat beter. Omdat ik een nieuwe woning heb gekregen, was ik op zoek naar een leuke inrichting. Met de meubels uitzoeken is dat geen enkel probleem, maar de verdere aankleding, daar kwam het één en ander nog bij kijken.

Via de zeer leuke website van WindowDeco  is zoveel te zien en te bestellen, hier moet je echt de tijd even voor nemen. Dat heb ik dan ook gedaan, want hier kwamen zeer leuke ideeën voorbij die ik wel in mijn eigen huis zal willen hebben. Ineens wist ik wat ik wilde, vooral in mijn keuken en slaapkamer zag ik leuke modellen voorbij komen.  glasfolie

Een eigen ontwerp glasfolie besteld

Stap voor stap heb ik een ontwerp besteld. Hiervoor moest ik wel de juiste maten doorgeven en de juiste keuze. Voor in de keuken en onze slaapkamer heb ik een bestaand model uitgekozen, maar in onze woonkamer wilde ik hiermee zelf aan de slag gaan. Het uiteindelijke ontwerp heb ik via een mail naar WindowDeco gestuurd. Elke stap heb ik doorlopen om mijn bestelling zo goed mogelijk te krijgen.

Slechts een paar dagen nadat ik mijn bestelling de deur uit had gedaan werd deze al geleverd. Het eigen ontwerp zag er prachtig uit en was dan ook tot in de puntjes, netjes gemaakt. Nu kon ik aan de slag gaan om deze op de ramen te gaan plakken. Een klus die achteraf gezien heel erg makkelijk was. Het resultaat ziet er prachtig uit en daar ben ik heel erg tevreden over. glasfolie