colinskinwear

colinskinwear.nl

Een zeer mooie tafel van oude eiken planken

Mijn zus is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde graag een mooie houten tafel kopen die van oude eiken planken is gemaakt om de klanten die op het kantoor zouden komen een goede indruk te geven en waar zij eventueel comfortabel plaatst zouden kunnen nemen.

oude eiken planken

Een zeer goede houthandelaar in Alkmaar gevonden

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan naar oude eiken planken kwamen we terecht op de website van Mammoet Tafels. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De mensen die bij het  bedrijf werken hebben jarenlange ervaring en zijn echte hout kenners. Dit sprak ons beide erg aan omdat we dan zeker zouden zijn van een goed en mooi resultaat. 

Een super mooie tafel van oud eiken hout

Na het lezen van de informatie besloot mijn zus om contact met het bedrijf op te nemen. Na het gesprek besloot mijn zus om over te gaan tot een aankoop want het bedrijf hanteerde ook een voordelige prijs voor de houten tafel. Een aantal weken later werd de tafel geleverd en mijn zus kan haar klanten op het kantoor nu erg goed ontvangen.