colinskinwear

colinskinwear.nl

Een lijst zal veel bescherming bieden

lijsten

Een goede lijst uitkiezen voordat je een schilderij, foto of kunstwerk aan de muur hangt klinkt misschien een beetje overbodig maar toch is dit erg belangrijk om te doen. Als je graag wil dat je foto, schilderij of kunstwerk voor langere tijd mooi blijft terwijl het aan de muur hangt is het essentieel om een goede lijst eromheen te doen aangezien een lijst veel bescherming zal bieden. Een lijst biedt bescherming tegen bijvoorbeeld stof en krassen. Zelfs voor grotere werken is een lijst heel belangrijk, er zijn dan gelukkig ook grotere maten beschikbaar zoals een a2 lijst. Hoe groot het werk dus ook is, er zal altijd een geschikte lijst voor te vinden zijn.

Een mooie lijst voegt veel toe

Naast het feit dat een lijst bescherming biedt aan je favoriete foto, kunstwerk of schilderij, zorgt het er ook voor dat het werk beter in een kamer zal passen. Door een mooie lijst uit te zoeken kun je van je foto, schilderij of kunstwerk een waar pronkstuk maken bij je in huis. Als je bijvoorbeeld een grote gouden lijst uitkiest zal er gelijk veel aandacht worden getrokken naar het werk. Gelukkig zijn er ook veel neutralere lijsten te koop waardoor een kunstwerk, foto of schilderij niet altijd alle aandacht hoeft te trekken als je dat niet wil.

Laat lijsten op maat maken

In het geval dat je een a2 lijst nodig hebt is het formaat nog vrij standaard. Helaas kan het nog wel eens voorkomen dat een schilderij, foto of kunstwerk niet een standaard formaat heeft. Hoewel je op zo’n moment misschien geneigd bent om geen passende lijst ervoor op te zoeken is het wel belangrijk om dit te doen. Je wil natuurlijk niet dat er iets aan de foto, het schilderij of het kunstwerk beschadigd. Gelukkig is er dan ook vaak de mogelijkheid om een lijst op maat te laten maken om zo alsnog bescherming te kunnen bieden. Voor elk schilderij, kunstwerk of foto zal er dus altijd wel een passende lijst te vinden zijn.