colinskinwear

colinskinwear.nl

Beton cire woonkamer

Als je er over denkt om beton cire in je woonkamer aan te brengen zijn er een aantal dingen waar je op voorbereid moet zijn, een aantal dingen waar je rekening mee moet houden en een aantal dingen die handig zijn om te weten. Als je de beton cire wil laten leggen kun dat natuurlijk het beste door een professional laten doen. Die weet hoe hij met het materiaal om moet gaan en wat de do’s en dont’s zijn. Als je het zelf wil gaan zijn er wel een aantal belangrijke dingen die je moet weten.

·        Beton cire woonkamer leggen hoeft niet moeilijk te zijn. Als je enige basiskennis hebt kom je al gauw een heel eind. Bereid je goed voor, lees je goed in en ga dus vooral goed voorbereid aan de slag. Je hoeft het leggen van beton cire niet te haasten, dus neem vooral de tijd.

·        Wanneer je je goed hebt voorbereid kun je aan de slag gaan. Ontruim de kamer waar de betonstuc gelegd gaat worden en maak hem goed schoon. Je wil zo min mogelijk stof in de kamer omdat kleine stofjes in het natte oppervlak kunnen vallen, als de betonstuc dan droogt zie je die stofdeeltjes in het stuc zitten.

·        Er zijn veel verschillende soorten beton cire, zo heb je beton cire dat je zelf kan mengen, of voor gemixte stuc. Als je de voor gemixte variant koopt weet je altijd zeker dat de beton cire die je gaat leggen altijd dezelfde dikte heeft waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelijkmatige verdeling. Natuurlijk is de voor gemixte variant vaak wel wat duurder.

Beton cire woonkamer leggen is dus niet moeilijk. Je moet alleen even van te voren weten wat je te wachten staat en waar je voor op moet passen. Beton cire is een flexibel product en met een beetje voorbereiding kan iedereen het aanbrengen.