colinskinwear

colinskinwear.nl

3 redenen om een nieuw bedrijfspand te kopen

Is je oude pand vervallen en zijn de kosten voor restauratie te hoog om te verantwoorden? Wil je jouw zaak flink uitbreiden en een nieuwe locatie aanschaffen? Denk je een betere zaak te kunnen draaien op een andere locatie? Dit zijn allemaal goede redenen om je oude bedrijfspand om te ruilen voor een nieuwe. Het proces van een pand kopen of verkopen is gelukkig helemaal niet zo ingewikkeld en kan heel snel gebeurd zijn! Ben je bijvoorbeeld serieus hierover aan het nadenken? Bekijk de website van Mercari voor meer informatie en de mogelijkheden die je hebt om dit proces te starten.

Verhuizen of uitbreiden?

Bij het uitbreiden van je zaak is het natuurlijk niet nodig om je oude bedrijfspand te verkopen en om te ruilen voor een nieuw pand. De zaak draait hoogstwaarschijnlijk erg goed, en je hebt dus het budget om een nieuw filiaal te openen. In de regio waar je wilt uitbreiden zal je dus een goede locatie moeten vinden, en goed kijken welke panden beschikbaar zijn om je nieuwe locatie een frisse start te geven. Heb je een pand waar je vanaf wilt? Dan zal je eerst het proces van een bedrijfspand verkopen moeten ondergaan. Gelukkig kan dit heel snel geklaard zijn. 

Heb je bijvoorbeeld een oud en vervallen pand waar je huidige zaak zich momenteel in bevindt? Als de kosten zo hoog zijn dat het niet meer rendabel is om hier geld aan te besteden, is het wellicht een goed idee om te verhuizen naar een pand wat in betere staat is. De onderhoudskosten zullen dan de komende tijd ook flink meevallen. Dit kan financieel zeker de beste oplossing zijn. 

Ook wanneer je denkt dat je op een andere locatie meer winst kunt draaien, zal je eerst je oude pand moeten zien te verkopen. Een opkoper kan je erg snel hierbij helpen. Zo kan je op korte termijn al beginnen aan het verhuisproces!