colinskinwear

colinskinwear.nl

Zeer tevreden over de hottub van easytubs

Bijna een jaar heb ik nu mijn eigen hottub en ik vond het tijd om mijn tevredenheid hierover te uiten op dit blog. Ik heb deze hottub in januari 2014 aangeschaf bij easytubs. Dit bedrijf heeft goed geluisterd naar mijn wensen en samen met één de de medewerkers heb ik toen een eigen hottub samengesteld. Bijna elke dag zit ik wel in mijn hottub. Meestal ga ik er  in de avond na een lange werkdag even inzitten. Dit werkt voor mij ontzettend ontspannend en ik vergeet de wereld om me heen dan even. Deze hottub van easytubs is mijn beste aankoop van 2014 geweest.

Een sterke aanrader als je een hottub wil

Ook qua accessoires en onderhoudsproducten ben je bij easytubs aan het juiste adres. Ik heb in het afgelopen jaar regelmatig wat accessoires besteld. Denk hierbij aan een waterthermometer en mooie LED verlichting. Als je er aan zit te denken om een hottub aan te schaffen moet je zeker even langs de showroom van easytubs in Barneveld. Ik weet zeker dat je na dit bezoek overtuigd bent.