colinskinwear

colinskinwear.nl

Het elektronisch roken werkt ook nog goed

Het elektronisch roken werkt ook nog goed

 

Ik had het totaal niet aan zien komen maar sinds dat ik gestopt ben met het echte roken en overgestapt ben naar het nep roken voel ik me een stuk beter. Ik hoef me nu geen zorgen meer te maken over mijn longen of dat ze het nog wel volhouden of niet. Ik kan nu zonder problemen genieten van de kinderen om met ze mee te spelen en niet moe te worden wat ik voor die tijd wel altijd heb gehad. Gelukkig heb ik de stap genomen om te stoppen met roken en kan er zo voor zorgen dat ik me eigen geen moed hoef in te praten of dat ik het wel vol kan houden.

 

De nep sigaretten zijn een stuk goedkoper

 

Gelukkig heb ik het elektronisch roken bij mij binnen gelaten en ben er toch achtergekomen dat ik het veel eerder had moeten doen. Niet zo zeer om het roken maar omdat het voor mij nu makkelijker is geworden om echt te stoppen met roken. De nicotine die in de sigaretten zitten zijn niet schadelijk voor je lichaam waardoor er geen reden in zit om het niet uit te proberen. Mocht het daarna nog niet werken kan je het bij veel bedrijven weer terug brengen zodat hun een andere manieren voor je zoeken.