colinskinwear

colinskinwear.nl

Goede diensten bij Seniorenhulp

Seniorenhulp

Wij zijn enorm geholpen door Seniorenhulp. Dit nadat mijn moeder heeft besloten om te gaan verhuizen naar een  verzorgingstehuis. Mijn vader is al een geruime tijd terug overleden. Hierdoor mist mijn moeder aanspraak en dat kan zij daar wel krijgen. Zodoende hebben wij toen het besluit genomen om hier naar opzoek te gaan. Gelukkig hadden wij dit al vrij snel gevonden waardoor wij de woning konden opzeggen.

Nu dat de woning recent was opgezegd hadden wij een probleem. Wij wisten dus nog niet waar wij de meubels moesten opslaan. In onze eigen woning ging dit niet passen en mijn moeder kon niet alles meenemen naar het tehuis. Daar was de ruimte die zij daar heeft te klein voor.

Seniorenhulp

Online gezocht naar een oplossing

Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om dit op het internet te zoeken. Wij waren voornamelijk opzoek naar een locatie waar de meubels tijdelijk in opgeslagen konden worden. Omdat ik dit online had gezocht was ik verbaasd met de hoeveelheid opslagruimtes welke er zijn. Boven mijn verwachting, hierdoor was het maken van een keuze wat lastiger. Toch is het mij gelukt aangezien ik de goede service van Seniorenhulp had gezien. Hier kun je namelijk zowel een opslagruimte huren, óók wordt door dit bedrijf de verhuizing geregeld. Voor ons voelde dit direct prettig, zo kon ik samen met mijn moeder goed kiezen wat wij meenemen en wat niet. Lichtelijk maak ik mij nog wel zorgen, ik zou niet weten of dat mijn moeder het begrijpt dat zij niet alle meubels mee kunt nemen.

Seniorenhulp