colinskinwear

colinskinwear.nl

Bouwlampen

Ook bouwlampen zijn tegenwoordig te koop in LED uitvoering. Voorheen waren halogeenlampen standaard in de bouw. LED bouwlampen en zijn een prima alternatief en energiezuiniger dan halogeen bouwlampen.

Het assortiment bij Lightexpert.nl

Deze koop je online bij Lightexpert.nl. Zij hebben drie merken: hun eigen merk, Osram en Samsung. Zij bieden vier categorieën aan: LED werklampen, LED schijnwerpers, LED breedstralers en LED floodlights. Je kan daarnaast kiezen voor een bouwlamp met of zonder bewegingssensor. De lichtsterkte varieert van zes tot tweehonderd Watt. Je hebt verder de keuze in natuurlijk daglicht, cool licht en wit licht. Klik hier om even te bladeren door het assortiment.

Wat zijn floodlights

Floodlights zijn vooral in de theaterwereld bekend. Het is het tegenovergestelde van een spotlight dat bedoeld is om een deel speciaal uit te lichten. Een floodlight dient juist om een groot deel (het toneel bijvoorbeeld) egaal te belichten; dus grote delen in plaats van een speciaal deel. Lichtmasten rond een stadion noemt men ook wel eens floodlights.

Breedstralers

Dit zijn grote bouwlampen met een grote lichtopbrengst. Ze worden vaak toegepast rond het huis, op bouwplaatsen, rond bedrijfspanden, op sportvelden, (boeren)erven, maneges enzovoort. Breedstralers hangen vaak buiten, dus dan is het verstandig om bij je aankoop te letten op stof- en waterdichtheid (veiligheidsklasse IP65). Als anti-inbraak is het handig om te kiezen voor breedstraler met bewegingsmelder.

Advies op maat

Heb je behoefte aan nog wat meer informatie of wil je een deskundig advies, neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch (085-0471218) of per e-mail (klantenservice@lightexpert.nl).